Staal Maatwerk

De kracht van staalwerk ligt in de duurzaamheid, de tijdloosheid en de uniciteit

De fijne en elegante afwerking met strakke lijnen in combinatie met de robuustheid van het staal maken de mogelijkheden voor maatwerk in staal. Een meerwaarde voor elke woning of kantoor, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Elke realisatie is uniek. Daarom wordt alles door DK Maatwerk in eigen atelier gemaakt.

Stalen binnendeur

Droomt u van een ruime woning met een rijke lichtinval en stijlvolle stalen binnendeuren? Vervul uw woondromen met smeedwerk op maat. Elke deur is uniek en wordt ook zo behandeld, of uw interieur nu landelijk of strak is. Wij maken gebruik van hoogwaardige, duurzame en isolerende beglazing passend bij zowel het ontwerp als bij de ruimte in uw woning. Zowel de indeling als de handgreep wordt volledig volgens uw wens uitgetekend en geproduceerd. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Meubels op maat

 Niet alle behoeften worden gedekt door een meubels op de markt is. Wil je echt efficiënt omspringen met de ruimte die je hebt, dan combineer je functies, out of the box. Of misschien wil je dat jouw meubel origineel is, of dat het het midden houdt tussen een kunstobject en meubilair? Als het ook nog onverslijtbaar mag zijn en moet inspelen op de rest van je interieur, dan kies je een stalen meubel op maat.

Maatwerk

Op zoek naar dat extraatje voor je interieur? Een exclusieve douche? Je haard de blikvanger van je zithoek maken? Of liever een uitzonderlijk verfijnde (binnen)grill in je (buiten)keuken? 

    Wij houden van speciale uitdagingen en werken deze met de klant tot in de puntjes uit, van A-Z.

    Wil je zien hoe we staal integreren in een interieur, als verfijnd accent of als aanwezige landmark? Maak kennis met enkele realisaties in diverse stijlen en uitvoeringen.