+10 jaar expertise
In badkamers

één contactpersoon

van A to Z
10 jaar garantie
op uw badkamer

Je badkamer is veruit één van de belangrijkste ruimtes van je huis

. Je spendeert er veel tijd en komt er ook tot rust. Elk gezin heeft andere noden en gewoontes, en de badkamer dient daar perfect op afgestemd te zijn. 

Wij tekenen graag jouw droombadkamer uit op maat van je budget. Met een pak ervaring in het vak  zijn wij de perfecte partner voor de realisatie van je badkamerrenovatie. Wij bieden oplossingen voor zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Van A tot Z

Heeft u nood aan een onderhoudsvriendelijke inloopdouche?  Of wilt u een zalig bad kunnen nemen? Wil u een vrijstaand bad of moet deze ingebouwd zijn?  Wenst u inbouwkraanwerk of liever opbouwkraanwerk?     Wil u een landelijke badkamer, een tijdloze badkamer of uw eigen oase van rust?

U wil zwart, koper of messing kraanwerk?  Wilt u uw ruimte perfect ventileren? En welk formaat van tegels kiest u best?  Er zijn zoveel vragen te beantwoorden dat u als klant soms het bos door de bomen niet meer ziet.  Wij begeleiden en helpen u hier vlekkeloos in.   

Één aanspreekpunt

Ons team heeft dankzij jarenlange ervaring een ruime technische bagage om een perfect afgewerkte badkamer om van ontwerp tot realisatie voor je uit te werken.  

Elke badkamerrenovatie start met een goed gesprek, want goed luisteren is het belangrijkste talent van een goede interieurontwerper. Onze creaties zijn het resultaat van creativiteit, aandacht voor functionaliteit en diepgaande zorg voor de juiste materiaalkeuze.  

Staat er een keuken of badkamer renovatie op je planning?